SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/002 | 8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Iskolánk több mint 65 éve az építőipar, az épületgépészet és a fa- és bútoripar ágazatokban korszerű tudást nyújt tapasztalt oktatói gárdával és innovatív módszerekkel a jövő szakembereinek Székesfehérváron és a régióban. Az ágazati alapoktatást korszerűen felszerelt faipari, építőipari és épületgépészeti tanműhelyeink alapozzák meg a diákjaink számára és előkészítik a szakmai képzést duális partnereinknél. A szaktantermek mellett nyelvi laborok, számítógépes szaktantermek és könyvtár áll a tanulók rendelkezésére.

A szabadtéri és fedett sportpályák segítik a tanulók egészségmegőrzését és a szabadidő kulturált eltöltését. A szakmai felkészítésen felül szakkörök keretében gazdagítjuk tanulóink tudását. Nagyon sok szakmai, kulturális és sportprogramot, versenyen való részvétel lehetőségét biztosítjuk diákjainknak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy több diákunk vett részt eddig kimagasló eredménnyel a EuroSkills, a WordSkills és további versenyeken.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az érdeklődők legszélesebb körének nyújtsunk alternatívát a szakképzésben történő részvételre, így a hagyományos iskolarendszerű nappali oktatás mellett a felnőttek oktatására, ill. képzésére, valamint a rugalmas tanulási utakba (Dobbantó Program; Műhelyiskola) történő bekapcsolódásra is biztosítunk lehetőséget.

 

Kenyeres-Pozsár Ágnes

igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum


Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.

Telefon: +36701986561

E-mail: titkarsag@vorosmarty.hu

OM azonosító: 203053/002


2024Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola